Wat kan ik doen als mijn mailbox vol zit? Print

• 0

Wat kan ik doen als mijn mailbox vol zit? Als je geen nieuwe e-mails meer kan ontvangen, kan het zijn dat de mailbox vol zit. 1. kopie op server: dit is een instelling in jouw e-mail cliënt welke standaard op 14 dagen ingesteld staat. Dit zorgt ervoor dat e-mails na 14 dagen worden verwijderd van de server. Hoe korter het aantal dagen, hoe kleiner de kans op het vol raken van de mailbox. 2. Inloggen op webmail: door in te loggen via de webmail kun je zien wat er op de server staat. Maak gebruik van de volgende link: webmail.%DOMEINNAAM%.nl/com/eu/net/org om in te loggen. 3. Leeg de verzonden items en jouw prullenbak. Vergeet daarbij niet onder overig – wis verwijderd te klikken. Heb je deze stappen doorlopen maar werkt de mail nog steeds niet? Neem dan contact op met de supportafdeling.